Jonkerbosplein 52, 6534 AB Nijmegen

ZORGVERZEKERAAR

De zorgverzekeraars en de overheid willen de marktwerking bevorderen.

FINANCIËLE RESERVES

Zorgverzekeraars worden door De Nederlandse Bank (DNB) verplicht om financiële reserves aan te houden. Dit in het kader van solvabiliteit, ofwel de financiële gezondheid van een organisatie. De reserves kunnen, bijvoorbeeld tijdens een financiële crisis, gebruikt worden om de bekostiging van zorg draaiende te houden.

Er is echter veel kritiek op deze manier van werken, omdat het geld nu nutteloos op de plank zou blijven liggen. Het geld kan veel beter voor de zorg gebruikt worden, stellen verschillende patiënten- en consumentenorganisaties voor. Daarnaast houden verzekeraars meestal meer reserves aan dan de strikt nodig is. Uit de berekening blijkt bijvoorbeeld dat verzekeraars 50 procent minder winst maken, maar het toch voor elkaar krijgen om gezamenlijk 307 miljoen euro in de spaarpot te stoppen!

GROTE STAP VOOR NEDERLAND

De zorgverzekeraars en de overheid willen de marktwerking bevorderen. Met het Solid1 totaal concept is dit mogelijk zonder dat er door tandartsen ingeleverd moet worden en het toch voor de patiënten betaalbaar blijft.
Vorig jaar heeft een van zorgverzekeraars 500 duizend euro terug gevorderd door verkeerde declaraties van de tandartsen. Een ander zorgverzekeraar heeft door de zelfde redenen 200 duizend euro aan fraude bewezen van de tandartsen. Ook een van de zorgverzekeraar vorderde bijna 1 miljoen euro terug aan onrechtmatige declaraties. Dat betekent dat door de fraude alleen aantal zorgaanbieders bijna 2 miljoen euro onterecht hebben betaald aan de tandartskosten.
Als een tandarts te veel declareert, is het budget voor tandartskosten eerder op voor een zorgverzekeraar. Solid1 kan hierin iets betekenen. Door ons concept wordt het voor u mogelijk om  tot wel 50% te besparen aan tandarts kosten. Dit door veel voorkomend behandelingen zoals kroon, protheses en implantaten behandelingen aan Nederlandse cliënten aan te bieden tegen sterk gereduceerde tarieven.

GRATIS PERSOONLIJK ADVIES

Solid1Dent maakt een mooie en gezonde glimlach voor iedereen betaalbaar. Vragen? Neem contact met ons op voor een afspraak en persoonlijk advies.


VOORDELEN OP EEN RIJ

Solid1 maakt een mooie gezonde glimlach voor uw cliënten betaalbaar.

  • Mee helpen met de jaarlijkse gezamenlijke pot van  € 307 miljoen te sparen van de   zorgverzekeraars.
  • Controle op de declaratie door onze vaste prijzen.
  • Vaste prijzen van de voorafgaande behandelingen.
  • Een behandeling via Solid1 kan een kostenbesparing opleveren tussen
  • 30 tot 50 procent van de gangbare tandarts kosten.
  • Door onze betaalbare concept en de kwaliteit hoeven de cliënten geen oplossing meer in buitenland op te zoeken, hiermee helpt Solid 1 de markt te bevorderen in Nederland
  • Levenslange garantie op kronen en bruggen..
  • Door de vaste pijzen van Solid 1 kunt u meer aanbieden aan uw eigen cliënten 

BOOK APPOINTMENT

!
!
!
!
Cancel
Please select a doctor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.