Jonkerbosplein 52, 6534 AB Nijmegen

Welkom bij Solid1Dent

Informatie kan beter!

Bespaar op je tandartskosten

Zes van de tien mensen die een bezoek brengen aan een tandarts of mondhygiënist, krijgen niet vooraf
te horen wat de verwachte kosten zijn van de behandeling. Van de tandartsen die een behandeling beginnen
die meer gaat kosten dan 250 euro, geeft bijna de helft geen prijsopgave aan de patiënt.

Wij maken een mooie en gezonde glimlach voor u betaalbaar

Bespaar tot 50% op tandartskosten

Forse kostenbesparing op kronen, bruggen, protheses & implantaten

Solid1 is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, variërend van kronen en bruggen tot frames en volledige gebitsprotheses.
Dienstverlening tussen tandarts / implantoloog en u. Levenslange garantie op kronen en bruggen.
Heldere prijsopgave voorafgaand aan de behandeling.

Zeer hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Zorg kan efficiënter

Dezelfde marges, lagere inkoop. De beste zorg voor minder geld

Op steeds meer locaties in Nederland staan wij klaar om u en uw gezin van uitstekende
mondzorg te voorzien. Al onze praktijken zijn ingericht volgens de laatste normen en
beschikken over professionele teams. Graag nodigen we u uit om kennis met ons te komen
maken. U kunt dan ervaren dat bij Solid1 de patiënt centraal staat.

BESPAAR €351,- OP UW GEBITSPROTHESES.

Solid1Dent, specialist in tandprotheses, biedt u een stralende lach voor een scherpe prijs.

WELKOM BIJ SOLID1DENT

Solid1Dent is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, variërend van kronen en bruggen tot frames en volledige gebitsprotheses.
Onze ambities reiken veel verder dan het maken van standaard kroon- en brugwerk. In samenwerking met de cosmetische tandartsen en specialisten streven wij naar esthetische en duurzame oplossingen voor uw gebit.

Solid1Dent team is gestructureerd om de wensen van de patiënt te volbrengen. Ambacht en kunst tegen een scherp tarief worden gecombineerd met de nieuwste materialen en technieken om aan de hoogste esthetische verwachtingen te voldoen. Hierdoor onderscheidt Solid1Dent zich van andere tandheelkundige centra!
Op steeds meer locaties in Nederland staan wij klaar om u en uw gezin van uitstekende mond zorg te voorzien. Al onze praktijken zijn ingericht volgens de laatste normen en beschikken over professionele teams. Graag nodigen we u uit om kennis met ons te komen maken. U kunt dan ervaren, dat bij Solid1Dent Tandartsen de patiënt centraal staat.

Hieronder ziet u voorbeelden van door ons gerealiseerde resultaten.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Vergoeding zorgverzekeraars.
  • U bespaart tot 50% op uw tandartsbehandeling.
  • Dienstverlening tussen tandarts/implantoloog en u.
  • Aanzienlijke tijdsbesparing doormiddel van korte wacht- en behandeltijden.
  • U wordt behandeld door zeer ervaren Nederlandse tandspecialisten.
  • Heldere prijsopgave voorafgaand aan de behandeling
  • Levenslange garantie op kronen ,bruggen en implantaten.
  • Vijf jaar garantie op tandprotheses.
  • Nazorg door middel van full service concept.

NIEUWSTE APPARATUUR

Onze implantologen en tandartspraktijken werken met de nieuwste computergestuurde apparatuur, de beste materialen en jaren opgebouwde vakkennis. Kortom Solid1Dent alle faciliteiten in huis voor een complete gebitsrehabilitatie. Wij maken een verzorgd en mooi gebit voor iedereen betaalbaar. Wij werken uitsluitend op afspraak maar zijn op korte termijn voor u beschikbaar.

INTERESSE IN SOLID1DENT?

Hebt u interesse in betaalbare kronen ,bruggen , protheses of implantaten ?
Neem contact op met Solid1Dent voor nadere informatie of om een afspraak te maken.
Telefoon: 085 3031 561 of via een e-mail:info@solid1dent.com

CONTACT OPNEMEN

!
!

LAATSTE NIEUWS

Het laatste nieuws over de mondzorg

Tandartsen en orthodontisten schieten nog altijd tekort met de voorlichting over het plaatsen van beugels, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
Ouderen van 75 jaar en ouder moeten regelmatig - bij voorkeur jaarlijks - gescreend worden op de mondgezondheid in relatie tot de algemene gezondheid, cognitie en de kwetsbaarheid. Dit zegt Arie Hoeksema naar aanleiding van zijn proefschrift Oral health in frail elderly waarop hij 14 december promoveert aan de Rijksuniversiteit Groningen.
De laatste Nederlandse zorgverzekeraars hebben zaterdag hun definitieve premies en voorwaarden van zorgverzekeringen in 2017 bekendgemaakt. Bij allen geldt: de consument moet dieper in de buidel tasten.
Tandartsen schieten tekort bij de voorlichting over het plaatsen van kronen. Aan meer dan driekwart van de ruim 1.000 consumenten die meewerkten aan een enquête vertelt de tandarts niet dat er verschillende materiaalsoorten voor kronen zijn, wat de kwaliteitsverschillen zijn en welke prijskaartjes er hangen aan de diverse kronen.
Zestien procent van de Nederlanders heeft het afgelopen jaar een bezoek aan de tandarts gemeden, terwijl deze groep wel gebitsklachten had. Dit blijkt uit onderzoek van het Zorgverzekering Informatie Centrum (Z.I.C.), dat jaarlijks het Nationaal Zorgonderzoek uitvoert. Dit jaar stond het onderzoek in het kader van (tand)zorgmijding.
De NZa gaat scherp toezien of consumenten niet te veel betalen voor hun kronen en bruggen. Kortingen die aanbieders in de mondzorg ontvangen bij de inkoop van deze materialen en technieken, moeten zij volledig doorberekenen aan hun patiënten. Als zij deze korting in hun eigen zak steken, zijn de patiënten de dupe want zij betalen een te hoge rekening.
Tandartsen hebben geregeld te maken met patiënten die niet op komen dagen. Gemiddeld komen per week 3,6 personen hun gemaakte afspraak niet na.
Controleer altijd de rekening van de tandarts, orthodontist of tandprotheticus. Direct contant betalen, geen bonnetje krijgen of een andere rekening ontvangen om op te sturen naar de verzekering; dat hoort niet.
Wie niet minstens één keer per jaar naar de tandarts gaat, betaalt vanaf 1 januari 2016 hoger remgeld. Met dit zogenaamde mondzorgtraject willen tandartsen de bevolking motiveren om tijdig hun gebit te laten controleren, om op lange termijn gezondheidsproblemen en hoge kosten te vermijden.