Jonkerbosplein 52, 6534 AB Nijmegen

PRIJZEN

Bij Solid1dent is alles mogelijk, en dat tegen een zeer scherp tarief. Al onze prijzen zijn all in prijzen.

Kronen

Het tandheelkundige team van Solid1dent is gespecialiseerd op het gebied van esthetische tandheelkunde, gebitsrenovatie en implantologie. Wij zijn dé specialist als het gaat om het vervaardigen en plaatsen van kronen. Daarbij staat kwaliteit vanzelfsprekend op de eerste plaats. De specialisten in ons team bieden voor elk tandheelkundig vraagstuk de juiste oplossing. Solid1dent weet zich van andere tandheelkundige centra te onderscheiden door op esthetisch gebied aan alle verwachtingen te voldoen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op! We maken dan een afspraak voor een intakegesprek met u. Na het uitvoeren van een onderzoek en het opstellen van een behandelplan, gaan onze tandheelkundigen graag voor u aan de slag!

1 porseleinen kroon Gangbare Nederlandse prijs € 546,- Solid1dent prijs € 346

3 delige brug

Bruggen als vervanging van meerdere tanden.
Bij Solid1dent zijn wij gespecialiseerd in de vervaardiging en plaatsing van esthetische bruggen.
Onze experts op het gebied van tandheelkunde beschikken over veel ervaring en weten wat de juiste oplossing is voor uw gebit. Voor een mooier en sterker gebit bent u bij ons aan het juiste adres! Onze tarieven zijn scherp en transparant, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Een brug voor uw tanden, dat regelt u bij Solid1dent !

3 delige porseleinen brug Gangbare Nederlandse prijs € 1400,- Solid1dent prijs € 952,74

Kunstgebit

Solid1dent Team is al meer dan 15 jaar specialist in het maken van gebitsprotheses!
Wij hebben veel kennis en ervaring in huis op het gebied van het maken en plaatsen van gebitsprotheses oftewel kunstgebitten. Ons team blijft goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op tandtechnisch en tandheelkundig gebied.
Een nieuw kunstgebit van Solid1dent geeft u het gevoel dat u uw voormalige, gave gebit weer bezit. Een optie die iedereen met een afgenomen gebitskwaliteit wil ervaren. Maakt u nu een afspraak voor een nieuw kunstgebit via Solid1dent, dan bespaar u 351,- Zo is uw kunstgebit bijna elke 5 jaar gratis!

Kunstgebit Gangbare Nederlandse prijs € 1200,- Solid1dent prijs € 849,61

Kroon op implantaat

Vaste, lage prijs voor uw implantaat!
Hoe zit het echter met de prijzen van implantaten? Bij Solid1dent bieden we implantaten voor uw gebit aan tegen een scherpe prijs. Bij veel tandartsen en tandheelkundige centra hoort u pas achteraf de prijs voor uw implantaten. Dat leidt tot onverwachte hoge rekeningen.
Bij Solid1dent houden we van duidelijkheid en transparantie. Wij plaatsen implantaten tegen vaste, lage prijzen. Daarbij kunt u vanzelfsprekend rekenen op de beste kwaliteit!

1 kroon op implantaat Gangbare Nederlandse prijs € 1955,- Solid1dent prijs € 1350,34

Klikgebit op twee implantaten

Een klikgebit, ook wel klikprothese genoemd, is een volledige gebitsprothese die rust op implantaten en een veel betere oplossing dan een loszittend kunstgebit. Een klikgebit is een uitmuntend systeem waarbij de kronen of een volledige brug in de kaak worden geplaatst op en met behulp van tandimplantaten en drukknopen.
Een klikgebit op implantaten is een ideale oplossing voor mensen die problemen hebben met een loszittend kunstgebit of voor mensen die voor de keuze staan om een gebitsprothese te nemen.

Klikgebit Gangbare Nederlandse prijs € 3900,- Solid1dent prijs € 3644,-

GRATIS PERSOONLIJK ADVIES

Solid1Dent maakt een mooie en gezonde glimlach voor iedereen betaalbaar. Vragen? Neem contact met ons op voor een afspraak en persoonlijk advies.

BOOK APPOINTMENT

!
!
!
!
Cancel
Please select a doctor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.