Jonkerbosplein 52, 6534 AB Nijmegen

OVER ONS

Jong, dynamisch en een uniek concept. Dat is Solid1Dent.


SOLID1DENT CONCEPT

Solid1Dent heeft een concept ontwikkeld dat voor Nederland uniek is .

Wij hebben een unieke concept ontwikkeld waar ieder baat bij heeft. Het doel van Solid1Dent is het tandheelkundige kosten transparant maken voor consumenten, tandartsen en zorgverzekeraars en het bevorderen van de kwaliteitszorg van de Nederlandse tandtechniek. Wij leveren  protheses, kronen en bruggen rechtstreeks vanuit ons laboratorium in Turkije naar Nederland. Hier door kunnen wij kwaliteit producten en techniek kosten aanbieden tergen de lage prijs afhankelijk van uw behandeling bespaart u snel honderden tot duizenden euro’s.

De patiënten die rechtstreeks contact opnemen met Solid1Dent worden doorverwezen naar de door ons gecontracteerde tandartsen in de omgeving van de patiënt. Door ons concept wordt het voor u mogelijk  eenzelfde behandeling binnen Nederland aan te krijgen tegen sterk gereduceerde tarieven. Dit zal zo rond de 50% lager liggen dan gangbare Nederlandse prijzen. U bent daar uiteraard als cliënt direct bij gebaat.

Wilt u meer weten over de prijzen dan kunt u altijd direct contact met ons opnemen d.m.v het contactformulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld door een van onze medewerkers.

GRATIS PERSOONLIJK ADVIES

Solid1Dent maakt een mooie en gezonde glimlach voor iedereen betaalbaar. Vragen? Neem contact met ons op voor een afspraak en persoonlijk advies.

MISSIE

Onze missie is de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door de sublieme wijze van snelheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit van onze processen. 

Solid1Dent levert het bewijs dat superieure tandtechniek met een uitstekende service tegen scherpste prijzen en streven naar optimale transparantie. 

Solid1Dent wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken tandartsen en implantologen in Nederland. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.

Wij willen uw verwachtingen overtreffen. Wij zijn bereikbaar en toegankelijk voor iedereen. We komen onze afspraken na en doen graag een stapje extra. Zo kunnen wij meerjarige garantie bieden op onze producten. 

KLEINE STAP VAN SOLID1DENT IS EEN GROTE STAP VOOR NEDERLAND!


BOOK APPOINTMENT

!
!
!
!
Cancel
Please select a doctor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.