Jonkerbosplein 52, 6534 AB Nijmegen

KWALITEIT

Bij Solid1Dent tandprotheses staan kwalitatieve mondzorg en het welzijn van de patiënt voorop.

KWALITEIT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Het doel van Solid1Dent is het transparant maken voor consumenten, tandartsen en zorgverzekeraars en het bevorderen van de kwaliteitszorg van de Nederlandse tandtechniek.

Solid1dent is al decennia een begrip als het gaat om service aan onze cliënten. Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service, vakkundig en vriendelijk personeel, dat alles is voor ons vanzelfsprekend. Door zeer goede samenwerking met onze tandarts praktijken kunnen wij diensten en producten aanbieden, die een uitstekende prijs kwaliteit verhouding hebben. Onze medewerkers worden geselecteerd niet alleen op hun opleidingsniveau, maar ook op kwaliteiten zoals klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vermogen om te luisteren. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Wij nemen de tijd voor u en gaan uitgebreid met u uw wensen doornemen. En dat waarderen onze klanten enorm.

Zowel de patiënt als de tandheelkundig professional zijn op zoek naar een overzichtelijk aanbod tegen een betrouwbare prijs. Kortom: kwaliteit leveren tegen eerlijke prijs.

Ons laboratorium

FULL-SERVICE

Wij zijn gericht op een goede samenwerking met tandheelkundige bedrijven en willen ons introduceren als een full-service tandprothese leverancier en staan bekend om onze grote aantal verschillende producten en diensten voor onze klanten binnen Nederland. Onze missie is de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door de sublieme wijze van snelheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit van onze processen. 

Solid1Dent levert het bewijs dat superieure tandtechniek met een uitstekende service tegen scherpste prijzen mogelijk is en streeft naar een optimale transparantie. Ook voor patiënten is het van belang te weten dat elk werkstuk met de grootste zorg is vervaardigd. Wij leveren onze producten met een kwaliteitscertificaat.. Zo kunt u ten allen tijden opzoeken waar uw werkstuk uit bestaat, welke materialen zijn gebruikt en wie deze materialen geproduceerd heeft. Er mag in de zorg nooit twijfel zijn over de herkomst en veiligheid.

Solid1Dent blijft de eindverantwoordelijke voor haar geleverde producten aan derden.


GRATIS PERSOONLIJK ADVIES

Solid1Dent maakt een mooie en gezonde glimlach voor iedereen betaalbaar. Vragen? Neem contact met ons op voor een afspraak en persoonlijk advies.

SOLID1DENT LABORATORIUM

Solid1Dent Laboratorium is een tandtechnisch laboratorium met 15 jaar ervaring in de tandtechniek. 

  • Solid1Dent is een gerenommeerd en goed gestructureerd ISO-gecertificeerd laboratorium met een lange export-ervaring
  • Solid1Dent is een laboratorium die een goede en constante kwaliteit levert en voldoet een het verwachtingspatroon van onze relaties.
  • Solid1Dent is een laboratorium dat uitsluitend werkt met lotnummers, de meest bekende A-merken en CE genormeerd is
  • Solid1Dent is een laboratorium dat beschikt over een zeer uitgebreid leveringsprogramma
  • Solid1Dent is een laboratorium dat vlekkeloze communicatie kan onderhouden met zijn relaties
  • Solid1Dent is een laboratorium die Levertijden van 10 werkdagen kan garanderen.

BOOK APPOINTMENT

!
!
!
!
Cancel
Please select a doctor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.